Πρωτόκολλα Υγείας & Ασφάλειας

Η ασφάλεια και η καλή υγεία των πελατών μας, καθώς και του προσωπικού μας αποτελεί για εμάς άμεση προτεραιότητα και δέσμευση απέναντι σε αυτήν την άνευ προηγουμένου πανδημία. Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε κάθε διαδικασία υγιεινής και ασφάλειας που συνίσταται από τις αρμόδιες αρχές και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας.

 

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα πρωτόκολλα υγιεινής μαζί με όλες τις τελευταίες οδηγίες που εφαρμόζονται στο South42.

 

  • Όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πλήρη γνώση των προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας και ακολουθούν πιστά τις εν λόγω διαδικασίες σε όλους τους τομείς της εργασίας τους.
  • Όλοι οι εργαζόμενοι είναι εξοπλισμένοι με προστατευτικές μάσκες και γάντια.
  • Αντισηπτικά χεριών διατίθενται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους καθώς και σε κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά.
  • Στην διάρκεια του check in, όλοι οι επισκέπτες ελέγχονται με συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης και καλούνται να συμπληρώσουν μια δήλωση που αφορά την κατάσταση της υγείας τους αλλά και την σχέση τους με τον COVID-19.

 

Στo South42 εφαρμόζουμε αποτελεσματικά διαδικασίες απολύμανσης και βαθύ καθαρισμού χρησιμοποιώντας προϊόντα που ακολουθούν τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ώστε να διασφαλιστούν τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής και καθαριότητας.

 

  • Όλα τα διαμερίσματα παραμένουν κενά και αερίζονται για 24 ώρες μετά την αναχώρηση.
  • Ιδιαίτερη προσοχή στην διαδικασία απολύμανσης δίνεται σε όλες τις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένου της πόρτας, του πίνακα κλιματισμού, των ηλεκτρικών συσκευών καθώς και στους διακόπτες, στο μπάνιο και τα έπιπλα.
  • Όλα τα σεντόνια και οι πετσέτες πλένονται σε υψηλή θερμοκρασία σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  • Η υπηρεσία καθαρισμού μαζί με την αλλαγή σεντονιών, μαξιλαριών και πετσετών πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης και προσαρμόζονται στις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο reservations@south42.gr & τηλεφωνικά στο +00 30 697 33 48 244